Bemutatkozás

Üdvözlök minden érdeklődőt a honlapon!


Nevem Dr. Ságodi László, Miskolcon születtem 1978-ban, általános orvosi diplomát Pécsett szereztem 2004-ben, majd a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályán dolgoztam a szakvizsgám megszerzéséig. Az itt magamba szívott szakmai tapasztalatok jelenleg is nagyban segítik a beteg emberekhez kötődő döntéseimet.

2010 elején feleségemmel és kisfiunkkal Sátoraljaújhelyre költöztünk, ahol az Erzsébet Kórház Intenzív Osztályán folytattam munkámat. Kalandos, dolgos, szép emlékekkel megajándékozó, szűk két év után alakultak úgy a körülmények, hogy megvalósíthattuk nagy álmunkat: 2011 októberében Veszprémben telepedtünk le, ahol a Csolnoky Ferenc Kórház Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályán kaptam állást, aminek nem utolsó sorban azt is köszönhetem, hogy egy remek közösség tagja lettem.

A Hagyományos Kínai Orvoslás régtől fogva érdekel, de komolyan 2011-től nyílt lehetőségem ezzel a különleges, temérdek titkot rejtő, ősi tudománnyal foglalkozni. Azóta szinte minden szabad percem kitölti, ami családom – és időnként munkatársaim – felém irányuló megértő támogatása nélkül nem volna lehetséges.

Szabadidőmben sokat sétálok, utazom családommal, könyveket bújok és zenélgetek; büszkeségem egy nyolc húros gitár. Barátaink számára feleségemmel karöltve több-kevesebb rendszerességgel komolyzenei esteket szervezünk.


Elérhetőségek

"Csak akkor kezdődik az élet,
ha az ember nem tudja, hogy mi lesz." (Hamvas Béla)

Dr. Ságodi László

8200 Veszprém, Budapest út 15. fsz. 1.

06/ 20-535-1880

napokfaja@gmail.com