Bemutatkozás

Üdvözlök minden érdeklődőt a honlapon!


Nevem Dr. Ságodi László, Miskolcon születtem 1978-ban, általános orvosi diplomát Pécsett szereztem 2004-ben, majd a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályán dolgoztam a szakvizsgám megszerzéséig. Az itt magamba szívott szakmai tapasztalatok jelenleg is nagyban segítik a beteg emberekhez kötődő döntéseimet.

2010 elején feleségemmel és kisfiunkkal Sátoraljaújhelyre költöztünk, ahol az Erzsébet Kórház Intenzív Osztályán folytattam munkámat. Kalandos, dolgos, szép emlékekkel megajándékozó, szűk két év után alakultak úgy a körülmények, hogy megvalósíthattuk nagy álmunkat: 2011 októberében Veszprémben telepedtünk le, ahol a Csolnoky Ferenc Kórház Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályán kaptam állást, aminek nem utolsó sorban azt is köszönhetem, hogy egy remek közösség tagja lettem.

A Hagyományos Kínai Orvoslás régtől fogva érdekel, de komolyan 2011-től nyílt lehetőségem ezzel a különleges, temérdek titkot rejtő, ősi tudománnyal foglalkozni. Azóta szinte minden szabad percem kitölti, ami családom – és időnként munkatársaim – felém irányuló megértő támogatása nélkül nem volna lehetséges.

Szabadidőmben sokat sétálok, utazom családommal, könyveket bújok és zenélgetek; büszkeségem egy nyolc húros gitár. Barátaink számára feleségemmel karöltve több-kevesebb rendszerességgel komolyzenei esteket szervezünk.


Elérhetőségek

"Aki tízezer szekér gazdája,
néz a világba, nem lát önmagába." (Lao-ce)

Dr. Ságodi László

8200 Veszprém, Budapest út 15. fsz. 1.

06/ 20-535-1880

napokfaja@gmail.com