Webes válogatás
Bármilyen egészségügyi panaszával bátran forduljon hozzám. Egy személyes konzultáció keretén belül kiderítjük, hogy mi álhat a betegsége hátterében. Ha bármilyen más területen szorul segítségre, akkor érdemes a lenti táblázatot megtekintenie, ahol a partnereimet gyüjtőttem össze! Keresse őket bizalommal!
geniusdent.hu Fájdalommentes fogászat, szájsebészet - geniusdent.hu Fájdalommentes fogászat, szájsebészet
Valljuk be, hogy nem szeretünk fogorvoshoz járni. Ha nincs semmi panaszunk, akkor eszünkbe se jut, hogy felkeressük a fogorvost. De mi van, ha már nem tudjuk tovább húzni? Keressük fel a Genius Dentet, ahol fájdalommentes fogászati eljárásban lehet részünk. Fogtömés, fogfehérítés, fogkorona, fogprotézis és egyéb szájsebészeti eljárásokban is tudunk segíteni.
pakasz.hu Velencei-tó kemping, szállás Agárd Velencei-tó kemping, szállás Agárd
Velencei tó déli partján, Agárdon a Pakasz Tanya Kemping várja a kikapcsolódni vágyókat. Több féle szállástípus közül választhat az érdeklődő: faházak, kőházak és bungalók. Rengeteg aktív és passzív pihenési lehetőség várja a Velencei tó szerelmeseit.
fogorvos-valaszol.hu Fogorvos válaszol - Fogászati blog Fogászati blog - fogorvos-valaszol.hu
Fogászati blogunk azért jött létre, hogy egy helyen megtalálja mindenki a különböző fogászati tudnivalókat. Pl.: Mit lehet enni foghúzás után? Mi a rossz szájszag oka?
Szikvíz és szódavíz rendelés Budapesten Szikvíz és szódavíz rendelés Budapesten
A szikvíz természetes eredetű és a cukros italokkal szemben egészségesen oltja a szomjunkat is. Otthoni és céges kieszerelésben is kapható, ráadásul a kiszállítás Budapesten díjtalan.

"A bölcs ember út-ja
használ, nem harcol." (Lao-ce)

Dr. Ságodi László

8200 Veszprém, Budapest út 15. fsz. 1.

06/ 20-535-1880

napokfaja@gmail.com